• nano steam
  • cryogen

Nano-Steam Tech & CryoGen

Δύο εργαλεία για κομμωτήρια με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους καταναλωτές.

Για επαγγελματίες κομμωτές που επιθυμούν να ξεχωρίζουν με τις υπηρεσίες που παρέχουν!

Nano-Steam Tech

Η συσκευή Qure Nano-Steam είναι ένα πολλά υποσχόμενο εργαλείο με πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει στον επαγγελματία κομμωτή την ευκαιρία να παρέχει διαφορετικές, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες του, διαφοροποιώντας έτσι το κομμωτήριό του από τον ανταγωνιστή.

Η συσκευή Qure Nano-Steam απελευθερώνει μικρομόρια ατμού που ανοίγουν τους πόρους, συμβάλλοντας στην ενυδάτωση των μαλλιών που κλειδώνουν και προετοιμάζουν τα μαλλιά να δεχτούν το προϊόν να διεισδύσει βαθιά στην υφή.

Ως αποτέλεσμα, το χρώμα των μαλλιών διατηρεί την ένταση και το βάθος του, μαζί με τη λάμψη και τη φρεσκάδα.

Περιποίηση μαλλιών: Μπορεί να ανοίξει αποτελεσματικά και άμεσα τα λέπια επιτρέποντας την άμεση και βαθιά διείσδυση του προϊόντος στα μαλλιά, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα του προϊόντος έως και 100%. Τέλος, αποκαθιστά την εξωτερική κυτταρική στρώση της τρίχας βοηθώντας στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων μαλλιών.

Περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής: Καθαρίζει σε βάθος το δέρμα και απομακρύνει τις τοξίνες από το τριχωτό της κεφαλής. Αποστειρώνει το τριχωτό της κεφαλής και αποτρέπει τη λιπαρότητα ενώ ταυτόχρονα προάγει την κυκλοφορία του αίματος.

Σύστημα Conditioning CryoGen

Χρησιμοποιεί θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν για να δημιουργήσει μια κατάσταση στην οποία η κερατίνη της τρίχας επανέρχεται στη φυσική της κατάσταση. Για πιο λεία, πιο απαλά, πιο λαμπερά και πιο υγιή μαλλιά! Το COLD είναι τώρα η νέα <HOT> περιποίηση μαλλιών!

Το σύστημα Qure CryoGen Conditioning είναι ΤΟ σύστημα που χρησιμοποιεί τη δύναμη του πάγου

  • Κλειδώνει την υγρασία, διατηρώντας τα μαλλιά ακαταμάχητα υγιή ενώ τα κάνει απαλά και λεία με εξαιρετική λάμψη και ευκρίνεια.
  • Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το σύστημα κλιματισμού Qure CryoGen τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα.
  • Τίποτα άλλο δεν μπορεί να σου δώσει τα λαμπερά, δυνατά, υγιή μαλλιά που σου αξίζει, φυσικά.

Πιο δυνατά μαλλιά:

Πιο δυνατά μαλλιά σημαίνει λιγότερο σπάσιμο, είναι τόσο απλό. Το CryoGen ενισχύει άμεσα κάθε τρίχα με αυξημένη ενυδάτωση και βαθιά αποκατάσταση εντός των ινών. Τα φυσικά μαλλιά θα λάμπουν και θα ανθίσουν.

Διαρκή αποτελέσματα:

Η ψύξη των μαλλιών κατευθείαν, μετά τη θερμική επεξεργασία, μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε ένα πιο μόνιμο σετ. Η χρήση του CryoGen μετά το θερμικό styling χρειάζεται λιγότερο χρόνο για να φτιάξετε τα μαλλιά και περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε τη μέρα ή τη νύχτα.